Hirdetés
Magyarország

Az elődöntő második mérkőzését játssza Szekszárdon a Győr:

:

Fotó: Dr. Németh-Csigai Krisztina / UNI-Győr

Hirdetés

A Tippmix Női NBI.A SERCO UNI Győr – TARR KSC Szekszárd elődöntőjének első találkozóján 83-75-ös győri siker született. A második mérkőzés előtt a győri másodedző, Fűzy-Antolovics Adél értékelt lapunknak.

Április 23., kedd
17:45 TARR KSC Szekszárd – SERCO UNI Győr
Szekszárdi Szabadidőközpont
Játékvezetők: Kapitány Gellért, Nagy Viktor, Söjtöry Tamás Ferenc (Dernei Gábor)

Jól indult ez a párharc a győri csapatnak, több mutatóban is jobban teljesített a Győr, mint a Szekszárd. Kérlek foglald össze az elődöntő első mérkőzését!

Örülök, hogy sikerült az első mérkőzést megnyernünk! Nehezen indult az első félidő, de megráztuk magunkat a harmadik negyed elején és másfél perc alatt újra meccsben voltunk. Nagy pozitívuma a találkozónak, hogy sikerült több támadólepattanót szednünk, mint a Szekszárd, ez volt az egyik kulcsmomentuma a győzelmünknek. Másik pozitívumként a gólpasszok, illetve az indított támadások számát emelném ki, amikben szintén jobban teljesítettünk, mint ellenfelünk. A harmadik játékrészben 34 pontot dobtunk, amit már több korábbi mérkőzésen is sikerült elérnünk, ez is hozzájárult a szombati sikerhez.

Sűrű a program, kedden már Szekszárdon kell pályára lépnetek, ahol sosem könnyű játszani. A játék képét tekintve mire számítatok szekszárdi oldalon, illetve ti változtattok-e bármit is a szombati meccshez képest?

Talán nem fognak annyi zónavédekezést használni, mert egészen jó százalékkal dobunk kintről, de ezt nem lehet biztosra mondani. Szeretnénk a saját ritmusunkban, gyors kosárlabdát játszani. Célunk, hogy most is minél több támadást tudjunk indítani. Ilyen rövid időn belül nehéz bármin is változtatni, és sokszor nem is érdemes, maximumot nyújtva kell pályára lépnünk.

Hirdetés