Hirdetés
3x3

Az elődöntőben is érdekeltek leszünk Belgrádban:

:

Hirdetés

Szombaton délután rendezték a belgrádi nemzetközi 3×3-as torna negyeddöntőit. A versenyen induló két magyar csapat közül Böröndy Vivi, Hegedűs Janka, Papp Dia és Tóth Orsi az elődöntőben folytathatja 19 óra 40 perctől, míg Farkas Petra, Jáhni Zsófia, Révész Luca és Tóth Franka összeállítású csapatunk az 5-8. helyért mérkőzik.

A Farkas Petra, Jáhni Zsófia, Révész Luca és Tóth Franka összeállítású csapatunk Angliával mérkőzött és 16-8-as vereséget szenvedett. A két gárda sokáig fej-fej mellett haladt. Az első megszakításhoz 6-4-es angol vezetésről érkeztünk. Az igencsak fizikális összecsapást ezt követően is jól bírták a magyar lányok. Hét perc telt el a mérkőzésből, amikor még mindig csak 7-5-re vezetett az angol gárda. Ezt követően érvényesítette fölényét és nagyobb tapasztalatát riválisunk. Az utolsó két percben gyorsan nőtt a differencia és így alakult ki a nagyobb arányú angol siker.

A Böröndy Vivi, Hegedűs Janka, Papp Dia és Tóth Orsi felállású csapatunk 21-8-ra győzte le Szerbia U23-as együttesét. Villámrajtot vettek a magyar lányok és három perc alatt 7-2-re léptek el. Az első megszakításnál már 9-3, a másodiknál – kevesebb mint, négy perccel a vége előtt – 15-6 állt az eredményjelzőn. Szerencsére Papp Dia pénteki sérülése nem bizonyult súlyosnak, így tudta vállalni a játékot. 30 másodperccel a vége előtt éppen a nevéhez fűződött a mérkőzést lezáró 21. pont.

Az elődöntőben 19 óra 40 perctől a rivális Németország lesz.

Eredmények – negyeddöntők

Anglia – Magyarország 2 16-8
Ausztria – Lengyelország 14-17
Magyarország 1 – Szerbia U23 21-8
Lengyelország 2 – Németország 10-12

Hirdetés