Hirdetés
Magyarország

“Az első perctől kezdve agresszívaknak kell lennünk”:

:

Fotó: Girgász Péter / ELTE-BEAC Újbuda

Hirdetés

Vasárnap 18:30-tól az ELTE-BEAC Újbuda csapata a Ludovika-FCSM Csatához látogat a magyar bajnokság 18. fordulójában. A budapesti rangadó előtt a vendég együttes Boros Júliával készített beharangozó interjút – a fiatal klasszist előszőr a csapat PINKK elleni győzelméről kérdezték.

“A PINKK elleni mérkőzés során egy mondhatni kötelező győzelmet arattunk. Annak ellenére, hogy papíron mi voltunk az esélyesek, nem izgultam se jobban, se kevésbé. A csapat tisztában volt a helyzettel, az esélyeinkkel, ezt azonban nem éreztük tehernek. Volt pár periódus, amikor kicsit görcsösebben játszottunk, de szerencsére így is sikerült nyerni.” – értékelte röviden Boros Júlia a kozármislenyi sikerüket, majd folytatta a Csata elleni várakozásaival.

“A héten a Csatához látogatunk, akik ellen már nem mondhatni, hogy kötelező a győzelem, – jelenleg továbbra is felettünk állnak a tabellán – ezáltal pedig nincs akkora mentális teher a csapaton. Ezt viszont megpróbáljuk nem is figyelni, hiszen nem szabad esélylatolgatásokba kezdeni. Saját magunkra koncentrálunk, legfőképpen a védekezésünkre, ugyanis a Csata egy nagyon jól dobó csapat. Már az első perctől kezdve agresszívaknak kell lennünk, hogy ne tudják felvenni a megszokott ritmusukat. Ha ez sikerül, akkor egy izgalmas meccset tudunk ellenük játszani.”

A Boros Júliával készített teljes interjú ITT megtekinthető.

Hirdetés