Hirdetés
Archivum

Az esõ felülírta a torinói terveket:

:

Hirdetés

Pénteken kezdetét vette Torinóban a FIBA új 3×3-as nõi versenysorozatának, a 3×3 Women’s Series második tornája. Az esõ miatt az esti programot törölni kellett. Sûrû napjuk lesz szombaton a csapatoknak.

Fotó: FIBA.Basketball

Fotó: FIBA.Basketball

Festõi helyszínen Torino belvárosában állították fel a FIBA 3×3 Women’s Series versenyhelyszínét. Sajnos az esti esõ felülírta a terveket, így nem tudták lezárni a csoportkört a csapatok.

Az A-csoportban USA és a Franciaország is két-két gyõzelmet szerzett. A két nagyhatalom egymás elleni csoportdöntõje maradt el, pontosabban került halasztásra szombat délelõttre. Franciaország 14-7-re verte Kanadát és 19-13-ra Csehországot. USA pedig 19-14-re múlta felül a cseheket, míg a juharleveleseket a nap legjobb meccsén 16-15-re. A szakadó esõ elõtt még le tudták játszani a harmadik továbbjutó helyrõl döntõ derbit, melyen Kanada 20-6-ra kiütötte Csehországot.

Fotó: FIBA.Basketball

Fotó: FIBA.Basketball

A B-csoportban két meccs maradt el. Szerbia és Olaszország hozta mindkét eddig lejátszott találkozóját. A Szerbek 14-6-ra verték Mongóliát és 17-13-ra Írországot. Az olaszok szintén 4 ponttal bizonyultak jobbnak az íreknél és óriási küzdelemben 11-10-re Mongóliánál. Ebben a négyesben tehát szombaton délelõtt jön majd az olasz-szerb csoportddöntõ és az ír-mongol csata a harmadik továbbjutó helyért.

A program a tervek szerint 10 órától folytatódik. A csoportok elsõ helyezettje alanyi jogon a négy közé kerül. A négyesek második és a harmadik helyezettjei keresztbe játszanak.

A csoportok állása:

Hirdetés