Hirdetés
Archivum

Az Euroliga 10. fordulójának All-Star ötösébe bekerült Courtney Vandersloot:

:

Hirdetés

A FIBA a statisztikai mutatók alapján kihirdette az Euroliga 10. fordulójának All-Star ötösét, melynek tagja Courtney Vandersloot is.

A zseniális Jekatyerinburg – YDÜ találkozóról mindkét csapat egy-egy klasszisa bekerült az összeállításba. Alba Torrens pályafutása legjobb oroszországi meccsét teljesítve 30 ponttal, 7 gólpasszal és 4 lepattanóval vezette gyõzelemre a csapatát. A YDÜ gárdájából Courtney Vandersloot került be a legjobbak közé, aki 15 ponttal és 16 gólpasszal ért el dupla-duplát.

A Sopron Basket ellen 22 pontot szerzõ Sonja Petrovic szintén kiemelkedõ teljesítményt nyújtott. A Kurszk klasszisa visszatérõ szereplõ ezekben az összeállításokban. Nem úgy Aerial Powers, aki az elsõ igazán extra teljesítményét nyújtotta Európában. A Fenerbahce hosszabbítás után 76-75-re nyert a Lattes Montpellier otthonába, a törököknél Powers 31 ponttal és 11 lepattanóval ért el dupla-duplát.

Centerként pedig Isabelle Yacoubou került be az összeállításba. A Famila Schio 78-64-re verte az Orenburgot, mely során a rutinos francia center 25 pontot és 8 lepattanót jegyzett.

Hirdetés