Hirdetés
Archivum

Az év utolsó mérkõzései következnek az amerikai egyetemeken:

:

Hirdetés

A hétvégén ismét rengeteg mérkõzést rendeznek az Egyesült Államokban az NCAA nõi kosárlabda bajnokságában. A magyar játékosok többségére még vár egy fellépés az év utolsó napjaiban.

December 29-én vasárnap a Duquesne Szécsi Orsival és Szamosi Amadeával a soraiban az utolsó konferencián kívüli mérkõzését játssza. Az ellenfél a városi rivális University of Pittsburgh csapata lesz. A két pittsburghi egyetem hölgykoszorúja december elején már találkozott, akkor a Duquesne 70-61-es gyõzelmet aratott. Azon a mérkõzésen Szécsi 13 pontig jutott. A Duquesne számára a konferenciaküzdelmek január elsõ napján kezdõdnek, amikor a St. Bonaventure gárdáját látják vendégül. A két pittsburghi csapat 32. alkalommal találkozik és 19-12-re a University of Pittsburgh vezeti az örökmérleget.

Szabó Fanni egyeteme a Dartmouth december 29-én és 30-án idén is megrendezi az immár 37. Blue Sky Classic meghívásos tornát. Ezen a Binghamton, a Massachusetts és La Salle csapatai vesznek részt. A konferenciaküzdelmek során Szabó Fanniék január 11-én a Harvard ellen kezdenek és remek felkészülés lesz erre ez az év végi torna. A Dartmouth 1 gyõzelem mellett 9 vereséget szenvedett idén.

Balla Dorka és Balla Bernadett az Oral Roberts University együttesével Nebraskába látogat, ahol a University of Nebraska-Lincoln vendégei lesznek. Szintén az utolsó konferencián kívüli mérkõzését vívja az Oral Roberts University. A csapat 1/8-as mutatóval áll és ha sikerülne a bravúr a 9/2-es mutatóval rendelkezõ rivális otthonában, akkor 2011 novembere után ismét egy Big Ten konferenciában szereplõ rivális ellen arathatnának gyõzelmet.

Barta Brigi és Bognár Hanna az Armstrong Atlantic együttesével idén már nem játszik mérkõzést. Hozzájuk hasonlóan Csutorás Fanni és az Iowa Western Community College sem lép már pályára ebben a naptári évben.

Hirdetés