Hirdetés
USA

A tél eddigi legnagyobb játékoskeringője a WNBA-ben:

:

Hirdetés

Szerdáról csütörtökre virradóra öt csapatot, hét játékost és értékes Draft választási jogokat érintő csereüzlet zajlott a WNBA-ben.

Azt már külön kiemeltük, hogy a játékoskeringő eredményeként az Európában a Sopron Basket csapatát erősítő Megan Walker a Phoenix Mercury-hoz igazolt. Most nézzük, hogy miként alakult a többi átigazolás.

A címvédő Seattle Storm a hosszú és eseménydús éjszaka végén Katie Lou Samuelson, Mikiah Herbert Harrigan és Stephanie Talbot játékjogával gazdagodott, illetve szereztek két darab második körös választási jogot a 2022-es Draft-ra.

A New York Liberty Natasha Howard és Sami Whitcomb megszerzésével erősítette meg a keretét, de sokat nyerhetnek azzal is, hogy a 2021-es Draftra az első kör hatodik választását megkapták.

A Phoenix Mercury Kia Nurse és Megan Walker személyében két azonnal bevethető játékossal gazdagodott.

Zárásul elérkeztünk a Dallas Wings-hez, akik klubtörténeti esélyt sakkoztak ki maguknak. Megszerezték a 2021-es Draft első választási jogát. Teljesen megfiatalíthatják a keretüket. Az első 13 választásból immár öt náluk van, miután az első mellett a második, majd az  5., a 7. és a 13. helyen is a Dallas dönthet a tavaszi játékosbörzén. A liga történetében először rendelkezik ugyanaz a csapat az első két választás jogával.

Hirdetés