Hirdetés
USA

Az idei utolsó mérkőzésükre készülnek Juhász Dorkáék:

:

Hirdetés

Az Ohio State az idei utolsó mérkőzésére készül. Juhász Dorkáék péntekről szombatra virradóra az országosan 24. helyen rangsorolt Rutgers vendégei lesznek.

Azt már jóval korábban bejelentette az Ohio State, hogy idén nem vesz részt a Big Ten Konferencia rájátszásában. Ez azt jelenti, hogy a pénteki lesz az utolsó találkozójuk az idei évadban. Egy top25-ös csapat vendégeként az ESPN közvetítése mellett komoly erőpróbával zárul a szezon.

Az Ohio State és a Rutgers idén először, összességében 19. alkalommal méri össze az erejét. Január 10-én fogadta volna az Ohio State a csapatukat ebben az évadban, de a Covid-helyzet miatt az a mérkőzés elmaradt. A Rutgers a 2014/2015-ös évadban csatlakozott a Big Ten Konferenciához, azóta 8 győzelem és 2 vereség az Ohio State mérlege. Az egyik vereséget éppen tavaly szenvedték el egy utolsó másodpercekben elért találatnak köszönhetően.

A Covid-helyzet ellenére Juhász Dorka kiváló szezont fut. Összesen 12 dupla-duplánál tart, az elmúlt kilenc mérkőzés során nyolcszor ért el ilyen statisztikai mutatót. A szezon átlaga 15 pont és 11,2 lepattanó. Mellette a Michigan tehetsége Naz Hillmon az egyetlen, aki dupla-duplát átlagol a Big Ten Konferenciában. Az Ohio State múlt héten az idei utolsó hazai mérkőzésén 87-75-ös vereséget szenvedett az Indianától. Juhász Dorka 39 perc alatt 11 pontot és 12 lepattanót ért el.

Hirdetés