Hirdetés
Archivum

Az Indiana Fever extra védekezést bemutatva verte a New York Liberty-t:

:

Hirdetés

Szombaton egy mérkõzést rendeztek a WNBA küzdelmei alkalmával. Ezen az Indiana Fever 68-55-ös gyõzelmet aratott a New York Liberty otthonában.

Egy ideig úgy nézett ki, hogy akár még el is maradhat a találkozó. Az Indiana Fever csak szombat délelõtt tudott útra kelni a viharos idõjárás miatt és kevesebb, mint öt órával a feldobás elõtt futottak be a westchesteri White Plains-be, a találkozó helyszínére. Ez a kezdésre rá is nyomta a bélyegét, az elsõ negyedben 15 ponttal ellépett a New York Liberty. A 21-7-rõl induló második szakaszra azonban rendezte sorait a Fever. A félidõre 35-31-re felzárkóztak. Ennek vezére Candice Dupree volt, aki egymaga 11 pontot jegyzett ebben a periódusban. Végül 25 egységig jutott a Fever sztárja, ami szezoncsúcs az esetében.

A harmadik negyedet már teljesen kiegyenlített játék jellemezte. Ugyan a Liberty sérülés miatt elveszítette Kia Vaughn-t, de õrizte minimális elõnyét. Az utolsó 10 percnek 53-51-es hazai vezetésrõl vágtak neki a felek. A Fever már a játékrész elején fordított és extra védekezéssel teljesen elbizonytalanították a Liberty-t. Nem született hazai mezõnykosár a záró szakaszban. Végül 17-2-re nyerte ezt a negyedet a Fever és ezzel megszerezte idei ötödik sikerét. Egymást követõ második találkozójukat nyerték. A gyõztes gárdában Erica MacCall közel 7 percet töltött a pályán. A Liberty-nél Amanda Zahui 22 és fél perc alatt 5 ponttal, 5 lepattanóval zárt.

Eredmény
New York Liberty – Indiana Fever 55-68 (21-7, 14-24, 18-20, 2-17)

Hirdetés