Hirdetés
Archivum

Az Indiana Fever munkában pályán és azon kívül:

:

Hirdetés

Itthon sokan követik az Indiana Fever életét, hiszen hazánkban kiváló teljesítõ játékosok közül a Sopron Basket légiósa Candace Dupree és az Atomerõmû KSC Szekszárdot erõsítõ Erica McCall is náluk szerepel a WNBA-ben. A csapat egy hete állt edzésbe és a napokban már egyre teljesebbé vált a keretük.

Fotó: Indiana Fever

Fotó: Indiana Fever

Az Indiana Fever számára az elmúlt évadban nem jött ki a lépés. Akár a számszerû eredményekben, akár a pályán mutatott teljesítményüket figyelve joggal foghatták a fejüket a szurkolóik. A mezõny egyik leggyengébb alakulatának bizonyultak. A holtszezonban hosszabbított a csapattal Natalie Achonwa, a sérülés után idén visszatérõ Shenise Johnson és Erica Wheeler is. A Draft-tal nem volt szerencséjük, hiszen csak a harmadik választás jogát nyerték el. Így Teaira McCowan játékjogára tudtak lecsapni. Mellette Paris Kea és Caliya Robinson érkezett az újoncok közül. Hátráltatja a munkát Victoria Vivians térdsérülése, illetve már megvolt az elsõ keretszûkítés is. Az edzés-szerzõdéssel rendelkezõ Crystal Bradford munkáját köszönték meg.

Rengeteg a kérdõjel az új évad elõtt. Magyar szempontból érdemes kiemelni, hogy Dupree játéka nem lehet kérdés. Sõt, neki egyértelmûen meccsnyerõ klasszisnak kell lennie. Erica McCall viszont izgalmas hetek elé néz, bár a papírforma szerint neki is helye lenne. Minden azon múlik a Fever-nél, hogy McCowan mennyire illeszkedik be. Bízhatnak Kelsey Mitchell és Natalie Achonwa további fejlõdésében. Ha játékba lendül Shenise Johnson is lendíthet rajtuk.  A csapatuk az elõszezonban május 14-én a Chicago Sky ellen mutatkozik be. Ezt megelõzõen azonban több közösségi programot is szerveztek. Legutóbb Indianapolisban fákat ültöttek a “Keep Indianapolis Beautiful” civil szervezettel. Létrehoztak egy Youth Tree Team Garden-t.

Kisfilm az edzõtábor elsõ hetérõl

Galéria a hétvégi közösségi akcióról

Hirdetés