Hirdetés
Archivum

Az Oaklands Wolves hivatalosan is bemutatta Boros Dorkát:

:

Hirdetés

A brit ligában, a WBBL-ben szereplõ Oaklands Wolves csapatában folytatja pályafutását Boros Dorka. A klub a héten kezdte el bemutatni az új játékosait, köztük a Csata DSE tehetségét is.

Fotó: Facebook.com/oaklandsball/

Fotó: Facebook.com/oaklandsball/

Boros Dorka az egyetemi tanulmányait a University of Hertfordshire intézményében folytatja, mely szoros együttmûködésben áll az Oaklands Wolves csapatával. A klub az U14-es korosztálytól kezdve minden korcsoportban versenyeztet együtteseket Angliában. Tavaly az U14-es lányaik megnyerték a bajnokságot. A felnõttek a bajnoki alapszakaszt a 9. helyen zárták. Az utolsó fordulóig versenyben voltak a rájátszást érõ 8. helyért, de végül ezt nem érték el.

Lesz magyar csapattársa Boros Dorkának az Oaklands Wolves-nál, hiszen itt szerepel Fülöp Kata, akire a következõ évadban is számít a szakmai stáb. A két magyar lány mellett még hat játékost mutatottak be eddig. A WBBL küzdelmei szeptember 29-én kezdõdnek.

Boros Dorka az elmúlt évadban az ANB csatározásait megnyerõ és ezzel a feljutást kivívó Csata DSE vezére volt. Végül 23.4 perc alatt 14 pont, 4.8 lepattanó és 3.3 gólpassz átlaggal zárta a hazai második vonal küzdelmeit.

Gratulálunk a lehetõséghez! Sok sikert kívánunk!

Hirdetés