Hirdetés
Archivum

Az Orenburg 8 pontos elõnyben a Salamancával szemben:

:

Hirdetés

Megkezdõdött az Orenburg és a Salamanca Európa Kupa negyeddöntõ párharca. Az elsõ felvonás alkalmával az Orenburg hazai pályán 58-50-es elõnyre tett szert. Folytatás egy hét múlva Spanyolországban.

Fotó: FIBA.Basketball

Fotó: FIBA.Basketball

Az Európa Kupa negyeddöntõk egyik legjobban várt párharcának kezdetére készülhettünk csütörtök délután, hiszen két igencsak versenyképes kerettel rendelkezõ tradicionális Euroliga csapat találkozott. Az Orenburg már az elsõ percekben lépéselõnybe került, egy negyednyi játék után 17-9-re vezettek. A második szakasz közepén 27-12-nél úgy nézett ki, hogy a friss spanyol kupagyõztes komoly pofonba szaladhat bele. A félidõre azonban 28-19-re visszajött a Salamanca. A harmadik negyedben 7-10 pont között állt be a differencia a felek között. Végül 44-37-rõl futottak neki a csapatok a záró szakasznak. Itt 54-39-nél újra ellépett 15 ponttal az Orenburg, de a találkozót 11-4-es sorozattal zárta a Salamanca és ezzel nyílttá tette a folytatást. A gyõztes gárdában Brionna Jones 12 ponttal és 10 lepattanóval dupla-duplát ért el.

A Salamanca keretében Cyesha Goree szereplését követhettük, aki 19 percet töltött a pályán. Egy büntetõt értékesített és 4 lepattanót rögzítettek a statisztikai lapjára.
 

Fotó: FIBA.Basketball

Fotó: FIBA.Basketball

Eredmény

Nagyezsda Orenburg – Perfumerias Avenida Salamanca 58-50 (17-9, 11-10, 16-18, 14-13)

Statisztika

Hirdetés