Hirdetés
Európa

Az Orenburg a hatósági karanténon, Yvonne Turner a műtéten van túl:

:

Hirdetés

A Nagyezsda Orenburg a hivatalos felületein csütörtökön több információt közzétett az elmúlt hetek történéseivel kapcsolatban.

A Nagyezsda Orenburg vívta az évad utolsó Euroliga mérkőzését azon a sokat vitatott március 11-i játéknapon Lyonban. Hazaérkezés után a klub teljes küldöttségének, játékosoknak, edzőknek és vezetőknek szigorú hatósági karantént írtak elő. Ez a 14 nap csütörtökön járt le – adta hírül a klub hivatalos honlapja. Ahogy a közleményük fogalmaz, a járványügyi helyzet nem lett jobb és nem is tud már idén folytatódni a munka. A csapat erőnléti edzője a játékosoknak egyéni edzéstervet állít össze.

Emellett a Nagyeszda Orenburg Yvonne Turner állapotáról is beszámolt. Mint ismert a válogatottunkban is számításba vett klasszis még február 13-án a Jekatyerinburg elleni rangadón szenvedett súlyos térdsérülést. Ezt követően nem sokkal később a klub be is jelentette, hogy hosszú kihagyás vár Turnerre, hazatért az Államokba és ebben az évadban már nem léphet pályára. Azóta az Egyesült Államokban megműtötték. A beavatkozás jól sikerült és mielőbbi teljes felépülést kívánnak a légiósoknak. Ehhez természetesen mi is csak csatlakozni tudunk!

Fotó: orenbasket.ru

Hirdetés