Hirdetés
Archivum

Az Orenburg is a négy között Oroszországban:

:

Hirdetés

Egy párosításban rendeztek sorsdöntõ harmadik meccset az orosz negyeddöntõk alkalmával. Ezen a Nagyezsda Orenburg 65-61-re legyõzte az Enisey Krasznojarszkot és ezzel biztosította helyét a legjobb négy között.

Fotó: orenbasket.ru

Fotó: orenbasket.ru

Ahogy arról beszámoltunk, vasárnap a Krasznojarszk 82-75-ös gyõzelmet aratott az Orenburg otthonában ezzel 1-1-re módosította az egyik fél második sikeréig tartó párharcot. A végig szoros találkozón a hajrára elfáradt az Orenburg és ezt remekül használta ki a Krasznojarszk.

A hétfõi sorsdöntõ harmadik meccsrõl, melyet szintén az Orenburg otthonában rendeztek, ugyanúgy elmondható, hogy végig szorosan alakult. A félidõben úgy vezetett 33-28-ra a házigazda, hogy Brionna Jones már ekkor 15 pontnál járt. A harmadik etap végén 45-44-re a Krasznojarszk ment. Az utolsó két percbe 59-59-rõl érkeztek a felek és itt végül óriási csatában 65-61-re behúzta a gyõzelmet az Orenburg.

Oroszországban az elõdöntõ párharcok a hétvégén kezdõdnek. A felsõ ágon a címvédõ UMMC Jekatyerinburg az MBA Moszkvával mérkõzik. Az alsó ágon pedig Dinamo Kurszk – Nagyezsda Orenburg csata lesz. Az egyik fél harmadik sikeréig tartanak a párharcok és 2-2-1-es rendszerben bonyolítják le õket.

Hirdetés