Hirdetés
Európa

Az Orenburg készen áll az Euroliga őszi befejezésére:

:

Hirdetés

Az orosz R-Sport portál készített egy összeállítást a Nagyezsda Orenburgról. Az orosz együttes klubigazgatója Oleg Khramkin biztosította a csapat híveit, hogy készen fognak állni az Euroliga őszi folytatására.

A három orosz topcsapat közül az Orenburg egy kicsit más helyzetben van, mint a Jekatyerinburg és a Kurszk. Esetükben a tulajdonosi hozzájárulás és az elérhető állami források mellett helyi vállalkozások tényleges szponzorációja is elengedhetetlen a működéshez. Az utóbbi időben – a kialakult krízisben – több aggódó hang is megjelent. Ennek apropóján kérdezték a sportvezetőt.

Biztosíthatok mindenkit, aki a Nagyezsdának szurkol, hogy készen fogunk állni ősszel az Euroligára. Nehéz döntések sora és nehéz helyzet a mostani. Más lesz legalább a csapatunk fele, mint tavasszal lett volna. Szempontunkból balszerencsés módon nyolcas döntő mellett határoztak, így a lyon-i győzelmünk nem fog számítani. Ez azonban egy reális megoldás a szezon zárására és tiszteletben tartjuk a döntést. Biztos vagyok benne, hogy versenyképes csapatunk lesz. Hat orosz játékossal aláírt szerződésünk van és a többiekkel is tárgyalunk. Tudom, hogy sokan aggódnak értünk. Élünk és készülünk a következő szezonra.

mondta Oleg Khramkin.

Hirdetés