Hirdetés
Archivum

Az Udominate Basket nem játszott a hétvégén, a Besiktas nagy pofont kapott:

:

Hirdetés

Az Európa Kupa rájátszása alatt kiemelten követjük a magyar csapatok riválisainak szereplését a hazájuk bajnokságában.

A Sopron ellenfele az Udominate Basket már az EK rájátszásába jutáskor elhalasztotta az erre a hétvégére kiírt bajnoki mérkõzését. Némi éllel megjegyezhetjük, csak bízhatunk abban, hogy a honlapjukon szereplõ információk ellenére nem a szombathelyi Arena Savaria felé veszik az irányt (amit a következõ meccsük helyszínének megjelöltek), hanem Sopronba érkeznek.

A PEAC ellenfele a Besiktas a harmadik számú török gárda, az Abdullah Gül Üniversitesi vendége volt és 91-68-as vereséget szenvedett. Csalóka az eredmény, hiszen a Besiktas három negyeden át 10 pont környékén tartotta magát Kayseriben. A záró szakasz 62-52-rõl indult és még itt is tudott tapadni az isztambuli együttes. A Besiktas esélyei az utolsó 5-6 percben szálltak el és ekkor alakult ki az igazán nagy különbség.

A játékpercek is jól mutatják, hogy a Besiktas szakmai stábja nem spórolt a húzóemberekkel. A Pécsett 40 percet pályán töltõ Frida Eldebrink ezúttal 38 perc 55 másodpercet játszott, de Morrison is 30 percet kapott. Mellettük pedig még Hooper és Tasci lépte át a 25 percet. A Besiktas 45-33-ra elbukta a lepattanócsatát és a pécsi meccsükhöz hasonlóan rendkívül sok (gyenge) triplakísérletük volt. Ezúttal 17 vállalásukból 4 talált utat a gyûrûbe, míg Pécsett 15-bõl 3.

Hirdetés