Hirdetés
Archivum

Az ünnepek alatt is szurkolhatunk az Egyesült Államokban tanuló magyar lányoknak:

:

Hirdetés

Az ünnepek alatt igazi nagyüzem lesz az egyetemi kosárlabdában. Az Egyesült Államokban tanuló magyar lányoknak az elõttünk álló héten több mérkõzésen is szurkolhatunk.

Az Ohio State Juhász Dorkával immár konferencia-mérkõzésen lép pályára, amikor december 28-án pénteken a Purdue vendégei lesznek. Ebben a naptári esztendõben még egy fellépés szerepel a programjukban. December 31-én, helyi idõ szerint 13 órától a Nebraskát fogadják a Value City Arénában.

Kaposi Pálmáék szintén megkezdik a Big Ten Konferencia-meccseik sorát. Az eddig 11 gyõzelmet szerzõ University Of Minnesota december 28-án a Wisconsin alakulatát fogadja, majd az esztendõ utolsó napján egy kora délutáni mérkõzésen a Michigan vendégeiként láthatjuk õket.

Az UTSA és Tóth Tímea a Texas A&M – Kingsville ellen december 30-án még nem konferencia meccset vív. A Conference USA nõi kosárlabda bajnokságában a nagyüzem majd január 5-én indul be, de az azokra való felkészülésre a két ünnep között ez a fellépés jó alkalmat kínál Tóth Tímeáék számára.

A Duquesne együttesének szintén az új esztendõ elején kezdõdnek az A-10 Konferencia összecsapásai. Ugyanakkor december 29-én a Pittsburgh ellen egy hamisítatlan városi derbi szerepel a programban, majd január 2-én a Temple alakulatával is megmérkõznek.

Szörényi Laura az UMSL Tritonokkal a két ünnep között december 30-án az Arkansas Tech ellen lép pályára. A GLVC bajnoki küzdelmei január 3-án folytatódnak. Arra egy erõs ellenféllel találkozva hangolódhatnak. A University of Tampa Nagy Dorottyával december 29-án Daytona Beach felé veszi az irányt, ahol az Embry-Riddle lesz az ellenfelük.

Hirdetés