Hirdetés
Archivum

Az USK Praha, a KP Brno és a Hradec Kralove 2-0-ra vezet a cseh negyeddöntõben:

:

Hirdetés

Azok után, hogy a Zabiny Brno már szerdán biztosította a helyét a legjobb négy között a cseh élvonalban, a hétvégén a másik három negyeddöntõ párharcban lejátszották a második meccseket. Összefoglaló.

Fotó: uskbasket.cz

Fotó: uskbasket.cz

A hétvégi EWBL Final Four miatt kellett gyorsított menetrend szerint lejátszani a Zabiny Brno – Loko Trutnov párharcot. A másik három párosításban az egyik fél harmadik sikeréig tartó negyeddöntõk során maradt a klasszikus menetrend. Ennek megfelelõen a hétvégén bonyolították le az alacsonyabban rangsorolt alakulatok otthonában a második találkozókat.

A papírformának megfelelõen az USK Praha 107-50-re kiütötte a Slovanka MB alakulatát és ezzel 2-0-s elõnyre tett szert. Marija Rezan 20 ponttal vezette gyõzelemre a csapatát. A KP Brno 74-67-es sikert aratott a Slavia Praha otthonában és ezzel szintén egy sikerre került a finálétól. Eva Kopecká 19, Michaela Stará 18 pontot jegyzett a keretükben. A Hradec Kralove pedig meglepetésre 91-51-re átgázolt Nyumburk-on, amivel szintén 2-0-s elõnybe került.

Hirdetés