Hirdetés
Archivum

Az utolsó játéknap elõtt teljes a rájátszás mezõnye:

:

Hirdetés

Szombatról vasárnapra virradóra rendezték a WNBA 2010-es alapszakaszának utolsó elõtti játéknapját, melyen a Tulsa a Chicagót, a Seattle pedig a Los Angelest verte.

A Tulsa Chicago összecsapás csak azért volt pikáns, mert a keleti utolsó látogatott a nyugati utolsóhoz. Egy tétnélküli, nyomott hangulatú, amolyan nyár végi összecsapáson három negyeden át fej-fej haladtak az együttesek, majd a negyedik periódusban a játékot kicsit jobban erõltetõ Tulsa ellépett a riválisától és végül 13 pontos gyõzelmet aratott. A Chicagónál csakúgy, mint az egész idényben Sylvia Fowles-nak nem akadtak kiegyensúlyozott teljesítményt nyújtó társai, így pedig a siker elmaradt. A Tulsáról nagyon röviden csak annyit érdemes kiemelni, hogy nem tudtak felnõni a jogelõd Detroit Shock eredményeihez és rangjához. Az építkezés elején járó klubnak még sok-sok idõ kell, hogy gyökeret eresszen a WNBA mezõnyében.

A Seattle – Los Angeles összecsapáson két rájátszásba jutott alakulat villogott több-kevesebb sikerrel. A végig kiegyensúlyozott, de rengeteg hibával tarkított találkozón, 50 másodperccel a negyedik negyed vége elõtt Tanisha Wright alapvonalról eleresztett, bravúros duplájával nyert a Seattle. A Los Angeles vereségével a San Antonio sem járt rosszul, mivel olyan körbeverés alakult ki a csoportban, hogy a Silver Stars is bejutott a rájátszásba.

Eredmények

Seattle Storm – Los Angeles Sparks 76 : 75 (20:20) (19:16) (27:24) (10:15)
Tulsa Shock – Chicago Sky 84 : 71 (18:12) (18:25) (21:19) (27:15)

Hirdetés