Hirdetés
Európa

Az utolsó pontosítások a francia és a szlovén válogatottnál:

:

Hirdetés

Fotó: FFBB

Hétfőn este felkészülési mérkőzést vívott Strasbourgban az Európa-bajnokság csoportmérkőzéseinek a helyszínén Franciaország és Szlovénia. A szakmai stábok megállapodása értelmében az eredményt, a jegyzőkönyvet nem hozták nyilvánosságra. Az összecsapáson pályára lépett a Sopron Basket klasszisa Gabby Williams és az Atomerőmű KSC Szekszárdhoz a következő szezonra is Zala Friskovec.

Az Európa-bajnokság franciaországi mérkőzéseivel kapcsolatban a napokban az a döntés született, hogy 21 óráról 20 óra 45 percre hozták előre a játéknapok utolsó strasbourgi összecsapásainak kezdési idejét. 23 órától kijárási tilalom van Franciaországban és a korábbi kezdéssel azt kívánják biztosítani a szervezők, hogy a szurkolók a megadott időpontig biztonságban hazaérjenek vagy visszatérjenek szállásaikra.

A szlovén válogatott 14 játékossal vasárnap érkezett Strasbourgba. A hétfői felkészülési mérkőzés után szűkítette 12 fősre a keretét Damir Grgić szövetségi kapitány. Eva Rupnik és Mojca Jelenc lettek az utolsó kimaradók. A szlovén válogatott versenyző keretét így Nika Barič, Lea Debeljak, Shante Evans, Zala Friškovec, Teja Goršič, Tina Jakovina, Aleksandra Krošelj, Eva Lisec, Teja Oblak, Annamaria Prezelj, Maruša Seničar és Tina Trebec alkotja.

Fotó: FFBB

Hirdetés