Hirdetés
Európa

Az utolsó teljes hétvége a válogatott szünet előtt:

:

Hirdetés

A közelgő válogatott szünet előtti utolsó olyan hétvége következik, amikor minden magasan jegyzett bajnokságban teljes fordulót rendeznek.

Oroszországban a három nagyra idegenbeli fellépés vár. A címvédő Jekatyerinburg a Szpartak Moszkvához látogat. A Dinamo Kurszk a Noginszk, míg az Orenburg a Novoszibirszk vendége lesz. Mondani sem kell, hogy mindegyik gárdának kötelező a siker. Törökországban az Ormanspor és a Fenerbahce rangadója mindent visz. Az extra légiósokat foglalkoztató, az Európa Kupa három legjobb teljesítmény-indexét magáénak tudó játékosával rendelkező Ormanspor megszorongathatja az egyre jobban összeálló bajnoki címvédőt. Érdekesnek ígérkezik még a Galatasaray – Cukurova összecsapás is.

Franciaországban mindhárom Euroliga gárda nehéz találkozóra készülhet. A Lyon a Tarbes alakulatát fogadja, a Bourges a Villeneuve d’Ascq ellen folytatja. A Kurszkot legyőző Lattes Montpellier-re pedig a szezon meglepetéscsapata a Roche Vendee vár. Spanyolországban a Valencia pénteki győzelme után mindent visz természetesen a Salamanca – Girona rangadó. A Mann Filter Casablanca Simon Zsófiával a soraiban a Cadi La Seu-t fogadja. Olaszországban a Famila Schio a Vigarano, míg az Umana Reyer Venezia a Fila San Martino di Lupari ellen folytatja. Valamivel a velenceiek dolga nehezebbnek tűnik. A Ragusa pedig a Allianz Geas Sesto San Giovanni otthonában lép pályára.

Szlovákiában a Rózsahegy, Pöstyén, Kassa trió kötelező győzelemre készül. Romániában a Sepsiszentgyörgy az Alexandria vendége lesz. A Szatmárnémeti pedig Marosvásárhelyre látogat. Lengyelországban a Gdynia a Lublin ellen nem hibázhat. A Gorzów – Ślęza Wrocław rangadó izgalmasnak ígérkezik, míg a CCC Polkowice – Wisła Kraków párharc még most igazi presztízsrangadó. Csehországban az USK Praha a Strakonice vendége lesz. Egy újabb 100 pont feletti meccset vívhatnak Natalia Hejkova tanítványai.

Hirdetés