Hirdetés
Magyarország

“Azt gondolom, hogy ez egy jó alap lehet a jövőre nézve”:

:

Fotó: Jantner Zsolt / Atomerőmű KSC Szekszárd

Hirdetés

Vasárnap az élvonal nyitó fordulójában az Atomerőmű KSC Szekszárd 103-50-re legyőzte a BKG PRIMA Szigetszentmiklóst. A találkozón Gereben Lívia 18 ponttal lett a mezőny legeredményesebbje. A szekszárdi klub videós riportjában kérdezték a találkozóról.

“Most mindenki nagyon boldog, hogy sikerült az Euroligába bejutni. Minden mérkőzést ugyanolyan komolyan kell venni, akár az Euroligáért játszunk, akár egy olyan csapattal, amelyik most jutott fel. Nincs sok időnk edzeni, készülni és máris kezdődnek az Euroliga párharcok, illetve találkozunk a bajnokságban topcsapatokkal is. Az összes mérkőzést fel kell használni arra, hogy gyakoroljunk. Bár én lettem a legponterősebb játékos, próbáltam inkább a védekezésre fókuszálni és abból jöttek a pontok. Zseljkónak is ez a taktikája és amit vall, hogy a védekezés a legfontosabb.” – mondta Gereben Lívia.

A Szekszárd 17-0-val kezdett és gyorsan eldöntötte az összecsapást. “Szerintem kezdőötös is abszolút motivált volt. Az lett a fejünkbe ültetve, hogy a védekezés a legfontosabb. Sikerült 50 ponton tartunk az ellenfelünket. Még így is voltak hibák, de azt gondolom, hogy ez egy jó alap lehet a jövőre nézve.” – tette hozzá, majd a folytatásról is beszélt Gereben Lívia.

“Az első napot főleg rehabilitációra hansználjuk. Darko, Krisztián és Iza van ebben a segítségünkre. Utána pedig gyorsan próbáljuk a taktikai elemeket átvenni a következő csapattal kapcsolatban. Ami hiba volt a mérkőzésen, azt esetleg kijavítani. Sok idő nincsen, mindenkinek fejben nagyon ott kell lenni és koncentrálnia kell.”

Az Atomerőmű KSC Szekszárd szerdán 18 óra 30 perctől az ELTE-BEAC Újbuda vendége lesz.

A teljes riport megtekinthető az alábbiakban:

Fotó: Jantner Zsolt / Atomerőmű KSC Szekszárd

Hirdetés