Hirdetés
Magyarország

Baa Dominika: Igyekszem kihasználni a lehetőséget:

:

Fotó: Makó Éva / MTK Budapest

Hirdetés

Szombaton 18 órától a TFSE-MTK az UNI-Győr – MÉLY-ÚT vendége lesz. Az összecsapást megelőzően a fővárosi klub videós összeállításában Baa Dominika nyilatkozott.

A TFSE-MTK fiatal tehetsége Baa Dominika Nagykanizsáról igazolt Budapestre. Az első élvonalbeli mérkőzéseit teljesítette az elmúlt hetekben.

Nagyon örülök, hogy ilyen fiatalon sikerült eljutnom az első osztályig. Elsősorban sebességben, keménységben és fizikálisan éreztem a különbséget a két osztály között. Először kicsit meglepett, de most már mondhatni, sikerült megszoknom ezt a szintet. Igyekszem kihasználni a lehetőséget.

– nyilatkozta Baa Dominika, aki az első öt mérkőzésén 16.6 perc alatt 4.4 pontot, 3.8 lepattanót és 2 gólpasszt átlagolt.

Egyre jobban érzem magam. Amikor pályára léphetek, próbálom mindig a legjobbat nyújtani. Örülök, hogy sikerült beilleszkednem a csapatba. Jól érzem magam, jó az összhang, örülök, hogy itt lehetek.

– fogalmazott a fiatal tehetség.

Baa Dominikát a Győr elleni találkozóról is kérdezték. “Fordulóról fordulóra követem az eseményeket, próbálom leszűrni ki milyen erősséget képvisel. Ha magunkra odafigyelünk és betartjuk az edzői utasításokat, akkor egy jó mérkőzést játszhatunk és van esélyünk a győzelemre.” – összegzett.

A teljes videó megtekinthető az alábbiakban:

Hirdetés