Hirdetés
Utánpótlás

Baa Dominika Nagykanizsáról és a korosztályos válogatottról:

:

Hirdetés

Baa Dominikát a Kanizsai Vadmacskák SE korosztályos válogatott tehetségét kérdezte az utanpotlassport.hu portál.

A hazai versenysorozatokat nézve az ANB Zöld csoportjában 17 meccsen 31.2 perc alatt 21.6 pontot, 5.9 lepattanót és 4.2 gólpasszt átlagolt. A sorozat 4. legeredményesebb játékosa volt a versenyrendszerek leállításakor. A kadett bajnokságban pedig 16 mérkőzésen 33.6 pontot, 8.9 lepattanót és 4.8 gólpasszt jegyzett. Az ANB Zöld csoportjában a tabella 3. helyén álltak a nagykanizsaiak, a korosztályos bajnokságban bejutottak a nyolcas döntőbe.

Soha, egyetlen ligában sem küzdhettem még az éremért, nem is tudom, mikor szerepelt legutóbb Nagykanizsa bajnoki fináléban. Nagyon fájó volt, hogy idő előtt véget ért a szezon, szerintem akár az éremig is eljuthattunk volna, hiszen nagyon jó egységet képzett az alakulatunk. Az NB II-ben a feljutásra készültünk, de úgy fest, még ez is várat magára. Mindenkit rosszul érintett a döntés, de elfogadtuk, hogy az emberek egészsége ennél jóval fontosabb. Mindent összevetve elégedett voltam magammal, legfőképpen amiatt, mert mindahány mérkőzésen tudásom legjavát próbáltam nyújtani.

– nyilatkozta Baa Dominika az utanpotlassport.hu portálnak, aki a nyáron az U18-as válogatott edzőtáborában bizonyíthatott.

Természetesen nem örültem annak, hogy elmaradt az U16-os Eb, annak viszont sokkal inkább, hogy a nagyobbak táborában ott lehettem. Kicsit izgultam, hogyan teljesítek, de úgy érzem, minden rendben ment. A mesterrel beszélgettem, megdicsérte az erőnlétemet és a munkamorálomat. Próbáltam figyelni arra, hogy ugyanazokat a hibákat ne kövessem el még egyszer.

A teljes összeállítása IDE KATTINTVA olvasható.

Fotó: Lukáš Droppan / sbkjunior.sk

Hirdetés