Hirdetés
Archivum

Bach Boglárka hosszabbított a Vasas Akadémiával:

:

Hirdetés

Sajtóközleményben jelentette be a Vasas Akadémia, hogy az NBI/A-ban szereplõ felnõtt csapata meghosszabbította szerzõdését Bach Boglárkával.

Forrás: Vasas Akadémia

Forrás: Vasas Akadémia

Forrás: Vasas Akadémia

A Vasas Akadémia NBI/A-ban szereplõ felnõtt csapata meghosszabbította szerzõdését Bach Bogival.

“Az egyik legfontosabb tényezõ, ami meggyõzött, hogy maradjak a Vasas Akadémia kötelékében az nem más, mint a pályán töltött játékpercek. Rengeteg lehetõséget és bizalmat kapok a szakmai stábtól, ez pedig elengedhetetlen ahhoz, hogy fejlõdni tudjak. Úgy gondolom, nagyon jó munka folyik a Vasasban, mindenki megtesz mindent azért, hogy napról napra jobbak legyünk, és új célokat tûzhessünk ki magunk elé, így természetesen a képzés magas szintje is fontos érv a maradás mellett. Hab a tornán, hogy a kemény munkát egy kiváló társaságban végezhetjük, és itt beszélhetünk a csapatról és a szakmai stábról is. Nagyon jól érzem magam itt, remélem a sok erõfeszítés, valamint a jó hangulat a következõ szezonban párosul majd a legjobb nyolcba kerüléssel” – mondta a Vasas Akadémia játékosa, Bach Bogi.

“A tavalyi szezonban a leghangzatosabb igazolásunkként érkezett, hiszen Vukov Szonjával mindketten a DVTK-ból érkeztek. Bogi esetében azonban az is elmondható, hogy nem a Vasashoz igazolt, hanem hazajött, hiszen Bogi abszolút Vasas nevelésnek mondható. Nagy reményeket fûztünk az õ érkezéséhez, és nagyon meg vagyunk elégedve a teljesítményével. Fontos eredménynek tekinthetjük, hogy meg tudtunk tartani egy szintû játékost, hiszen akadtak kérõk. Annak ellenére, hogy Bogi egy stabil és kimondottan jó kosárlabdázónak mondható, azt gondoljuk, még tud elõre lépni és fejlõdni, a Vasas Akadémia pedig ideális arra, hogy teljes fesztávra nyithassa szárnyait” – mondta a Vasas Akadémia szakosztályvezetõje, Krivacsevics Dragoljub.

Hirdetés