Hirdetés
Archivum

Bálint Réka visszatért Szekszárdra:

:

Hirdetés

Az Atomerõmû KSC Szekszárd együttese sajtótájékoztatót tartott, melyen bejelentésre kerültek az elsõ új igazolások is. Bálint Réka és Gereben Lívia már biztosan Szekszárdon folytatja pályafutását.

Forras: kscszekszard.hu

Forrás: kscszekszard.hu

A klub közleménye szerint a szakmai munkát a télen érkezõ Zeljko Djokic viszi tovább, aki kétéves szerzõdést írt alá. Az elmúlt évad keretébõl a magyar magot tekintve Studer Ágnes, Studer Zsuzsa, Mansaré Manty és Theodoreán Alexandra a következõ évadban is a szekszárdi csapatot erõsíti. A légiósok közül pedig Maja Scsekics hosszabbított, aki immár 5. szezonját kezdi a klubnál.

Két új igazolás került bejelentésre, Bálint Réka és Gereben Lívia. Bálint a DVTK-nál eltöltött három szezon után tér vissza a klubhoz. Miskolcon az elmúlt évadban a bajnoki alapszakaszban mindössze 12 percet átlagolt, az biztos, hogy Szekszárdon majd alapember lesz. A kecskeméti Gereben Líviát a korosztályos eseményeket követõ olvasóinknak nem kell bemutatni. A klub közleménye is kiemeli: „U19-es junior országos döntõn õ szállította a legtöbb dobott és VAL pontot, míg az U17-es kadett országos döntõn a gólkirálynõi kitüntetés mellé begyûjtötte a torna legjobb lepattanózója címet is.” Studer Ágnes mellett Gereben Lívia lesz a szekszárdiak másik U20-as játékosa.

Az elmúlt évad szekszárdi légiósai közül Katyerina Rimarenko, Emina Demirovics és Jade Barber már hazautazott. A szekszárdiak közleménye szerint Barber és a klub között zajlanak az egyeztetések a visszatérésérõl. A magyar játékosok közül Õri Györgyivel, Tamis Dorottyával és Simon Anikóval pedig a közeljövõben ül majd tárgyalóasztalhoz a klub vezetése.

A sajtótájékoztatón az is elhangzott, hogy 2016 õszén is megrendezésre kerül a Sió Kupa.


Videó a sajtótájékoztatóról

Sajtótájékoztató (2016.05.20.) from KSC Szekszárd on Vimeo.

Forrás: kscszekszard.hu

Hirdetés