Hirdetés
Archivum

Barcelonában szerepel a BEAC farkasréti serdülõ csapata:

:

Hirdetés

Június 21. és 23. között Barcelonában szerepel a BEAC-Újbuda farkasréti serdülõ csapata. Az Euro Youth Basketball Cup U14-es tornáján szurkolhatunk a magyar lányoknak.

Fotó: BEAC-Újbuda

Fotó: BEAC-Újbuda

Az Euro Youth Basketball Cup egy nagyszabású seregszemle Barcelonában. Összesen 12 nemzet képviselõi vesznek részt, két leány (U14, U16/U18) és négy fiú (U12, U14, U16, U18) korcsoport számára rendeznek külön-külön tornát. A BEAC farkasréti U14-es fiataljai két katalán és két Kanári-szigetekrõl érkezõ gárdával szerepelnek együtt.

Külön kiemelést érdemel a riválisok közül a CB Islas Canarias, mely egy nagyon erõs mûhely. Õk több válogatott klasszist adtak, adnak rendszeresen. Elég annyit mondani, hogy a mostani felnõtt nemzeti csapat bõ keretét nézve Laura Herrera, Leonor Rodríguez, Leticia Romero és Astou Ndour is a neveltjük.

A körmékõzések során összesen négy találkozó vár pénteken és szombaton a résztvevõkre. Vasárnap pedig jönnek a helyosztók. Ide minden gárda viszi magával a korábban elért eredményeit.

A BEAC fiataljai a tornát megelõzõen a tervek szerint csütörtökön este a helyszínen tekintik meg a Barcelona – Real Madrid spanyol férfi bajnoki döntõt és a küldöttség reményét fejezte ki, hogy Hanga Ádámmal, a Barcelona sztárjával is összejön ekkor a találkozó.

Hirdetés