Hirdetés
Archivum

Barta Brigi szezoncsúcsa, Szécsi Orsi szülinapi gyõzelme:

:

Hirdetés

Az Egyesült Államokban az NCAA nõi kosárlabda bajnokságának hétközi játéknapjain ismét több magyar érdekeltségû mérkõzést rendeztek. Az alábbiakban ezeket foglaltuk össze.

Barta Brigi a címlapra került, amikor az Armstrong Atlantic State University csapata az Armstrong Pirates 70-57-es gyõzelmet aratott a Georgia Regents University otthonában. Barta 23 ponttal és 13 lepattanóval legjobb tengerentúli mérkõzését zárta. Már az elsõ félidõben 16 pontig jutott, amikor a csapata 51%-os dobóteljesítménnyel 37-30-as elõnyre tett szert. A második félidõben a hazaiak 45-45-nél egyenlítettek, de ezt követõen a Pirates egy 6-0-s szériával ismét elõnybe került és már nem engedte ki a kezébõl a gyõzelmet. Bognár Hanna 8 perc alatt 1 pontot és 3 lepattanót ért el.

A Duquesne 64-45-re verte a George Mason gárdáját. Itt a második félidõben egy 15-3-as széria döntött. Szécsi Orsi egy nappal születésnapja után 8 pontot és 12 lepattanót ért el. Szamosi Amadea 9 percet töltött a pályán és ez idõ alatt 4 pontot, illetve 4 lepattanót jegyzett.

Az Oral Roberts University csapata a Nicholls State University gárdájától 71-60-as vereséget szenvedett. A Balla testvérek együttese már a mérkõzés elején nagy hátrányba került. Balla Bernadett 26 perc alatt 6 pontot és 8 lepattanót jegyzett, míg Dorka neve mellé 17 perc alatt 2 pont és 2 lepattanó került.

Az Iowa Western Community College alakulata 68-41-re verte a Marshalltown Community College gárdáját. A két csapat között már a félidõre 17 pontos differencia alakult ki. Csutorás Fanni 8 ponttal vette ki a részét a sikerbõl.

Hirdetés