Hirdetés
Archivum

Barta Brigiék számára a döntõben ért véget a nagy menetelés:

:

Hirdetés

Hétfõrõl keddre virradóra rendezték a NCAA II délkeleti regionális döntõjét, mely során a Armstrong Atlantic State University 74-55-ös vereséget szenvedett a Limestone College gárdájától.

A két csapat még novemberben találkozott és akkor 82-77-es gyõzelmet aratott az Armstrong Pirates, de ezúttal a 13 meccses gyõzelmi szériában lévõ Limestone College-t tartották az esélyesebbnek a beharangozók. A Limestone 10-1-es sorozattal kezdett és már 20-4-re is vezettek a találkozó elején.

A 43-21-es félidõ után a második félidõt egy 10-4-es sorozattal kezdte a Limestone, amivel 53-25-re módosult az állás. A találkozó sorsa így hamar eldõlt, de a vereség ellenére az Armstrong Pirates nem lehet csalódott. A csapat 21-8-as mutatóval zárta az évadot és az utolsó 14 találkozójukból 12-õt megnyertek.

Barta Brigi az utolsó összecsapáson 17 pontot és 4 lepattanót jegyzett, míg Bognár Hanna 4 pontig és 6 lepattanóig jutott.

Szintén magyar érdekeltségû hír, hogy a Duquesne meghívást kapott a WNIT (Women’s National Invitation Tournament) küzdelmeire, így Szécsi Orsi és Szamosi Amadea csapata pénteken este a Mount St. Mary’s College gárdáját látja vendégül.

Hirdetés