Hirdetés
Magyarország

Batabe Zempare személyében hasznos játékos érkezett a Csatához:

:

Hirdetés

A Ludovika-FCSM Csata videós riportot közölt a szombati VBW CEKK Cegléd elleni bajnoki mérkőzésének felvezetéseként. Ebben az összeállításban pedig részletesen is megismerkedhettünk Batabe Zemparéval.

Lapunkban is kiemeltük, hogy Batabe Zempare Olaszországból remek statisztikai mutatókkal érkezett a Csatához. “A csapatunk rendkívül fiatal és tele van energiával. Még meg kell ismernünk egymást a pályán. A Covid miatt nem tölthettünk el túl sok időt együtt, de szerintem egész jó potenciállal rendelkezünk.” – jellemezte új csapatát a 187 cm magas ghánai-amerikai játékos, akiről kiderült a riportban, hogy minden mérkőzés felvételét elkéri.

“Próbálok minden mérkőzést visszanézni, hogy lássam mit csináltunk rosszul vagy éppen helyesen és lássam, hogy miben lehetek minden nap jobb. ” – mondta erről a szokásáról Batabe Zempare.

A játékost Tursics Krisztián, vezetőedző is jellemezte az összeállításban:

Batabe Zempare személyében egy nagyon jó és hasznos játékost tudhatunk magunknak. Amiről a kiválasztása előtt is beszélgettünk, hogy milyen típusú játékosra számítunk: mind védő, mind támadó oldalon dolgozik. Festéken belül nagyon megköti az embereket. Védő oldalon olyan energiákat hoz a játékba és olyan lepattanózása van, ami kiemelkedő még a magyar bajnokságban is.

A szombati Csata – Cegléd mérkőzés egyik pikantériája lesz Batabe Zempare és Tinara Moore párharcba. “Az edzők azt mondták, hogy a Cegléd nagyon erős palánk alatti játékosokkal erősített. A külföldi játékos első volt a spanyol ligában pontszerzésben és ő lett a legértékesebb játékos a spanyol bajnokságban. Szóval ez lesz az én próbatételem. Meg kell próbálnom megállítani. Azt is tudom, hogy elég jó csapat a Cegléd. Okosan játszanak. Jó mérkőzés lehet belőle.” – összegzett a center.

Tursics Krisztián is összefoglalta a várakozásait a szombati bajnokival kapcsolatban. “Nagyon kevés időnk van készülni, feltérképezni az ellenfelet. Ez úgy történik, hogy amint elhagytuk szerdán a csarnokot, már a Ceglédre készültünk. Próbáltunk két nap alatt felkészülni az erősségeikből, amiből nem kevés van. Remélem, hogy elég lesz ez az idő és tudjuk folytatni a három győzelmes szériát, amiben most benne vagyunk. Jó játékkal koncentráltan fel tudjuk emelni négyre.” – összegzett a szakvezető.

A teljes riport megtekinthető az alábbiakban:

Fotó: Szilágyi Dénes / Ludovika-FCSM Csata

Hirdetés