Hirdetés
Magyarország

BEAC – Győr, Szekszárd – PINKK és DVTK – PEAC mérkőzések jönnek:

:

Hirdetés

Szombaton három találkozóra kerül sor a hazai élvonalban. Beharangozó.

A program 16 órától az ELTE BEAC Újbuda és az UNI Győr – MÉLY-ÚT összecsapásával veszi kezdetét. A találkozó előtt a két vezetőedző nyilatkozott lapunknak a várakozásairól. 

A nap második meccsén 17 órától az Atomerőmű KSC Szekszárd fogadja a PINKK-Pécsi 424-et. Egy hónap után térnek vissza a csapatok, a KSC október 24-én, a PINKK október 28-án játszott utoljára. A szekszárdi csapat visszatéréséről Theodoreán Alexandra nyilatkozott lapunknak, korábban szemléztük Djokics Zseljkó vezetőedző nyilatkozatát a klub honlapjáról. Sara Krnjic még nem léphet pályára a hazaiaknál, de a többiek már rendelkezésre állnak. Az 5/1-es mutatóval rendelkező szekszárdi csapatban megvan a minőség és a felkészültség, hogy ilyen leállás után is szervezett, hatékony játékkal térjen vissza. A PINKK haladt a szezon elején a legjobban, az első nyolc meccsét le tudta játszani. A keretéből kilenc játékos van, akik mindegyiken szerepeltek. Október közepén pedig Daugilė Šarauskaitė is visszatért. A klub honlapja szerint a PINKK-et november elején érte el a járvány és két hét leállás után hétfőn folytatódott a munka. Hiányzók lesznek a baranyaiaknál, akiktől így szorosabb eredmény is bravúr lenne.

A játéknap programja 18 óra 30 perctől az Aluinvent DVTK és a PEAC-Pécs mérkőzésével zárul. A DVTK a szünet után immár a harmadik találkozóját vívja. A soproni vereség után a ZTE ellen hazai pályán hozta a kötelezőt a miskolci gárda. Időközben Kristine Vitola távozott a klubtól, de azzal, hogy lényegesen jobban játékban van a csapat, egyértelműen esélyesek Földi Attila tanítványai. A PEAC október 14. óta egy mérkőzést vívott, amikor Győrbe látogatottak a pécsiek. Azóta a Csata és a ZTE elleni találkozókat is halasztani kellett. Nem csak a játékosok, hanem a szakmai stáb is karanténba került, ami tovább nehezítette a felkészülést. A PEAC még nem lesz teljes, de juniorokkal kiegészülve megkezdheti a visszatérést és ezzel a formája visszanyerését.

November 28., szombat

16:00 ELTE BEAC Újbuda – Uni Győr MÉLY-ÚT
17:00 Atomerőmű KSC Szekszárd – PINKK-Pécsi 424
18:30 Aluinvent DVTK – PEAC-Pécs

Hirdetés