Hirdetés
Magyarország

BEAC karanténblog: Dénes Dia számolt be mindennapjairól:

:

Hirdetés

Az ELTE-BEAC Újbuda “karaténblogot” indított, melyben a játékosok számolnak be a mindennapjaikról. Az újabb epizódban Dénes Dia osztotta meg gondolatait.

A BEAC junior csapatának oszlopos tagja február elején szenvedett súlyos térdsérülést, jobb lábában elszakadt az elülső keresztszalag. Az alábbi beszámolójában így a rehabilitációról is kapunk információkat.

Minden rosszban van valami jó: én nagyon örülök, hogy nem kell korán felkelni. Az online tanítás nálunk 9:00-kor kezdődik, viszont van, hogy délután 17:00-ig is tart. Sokkal több feladatot kapunk, mint az iskolában. Néha van csoportos feladat is, így, akivel nem beszélek minden nap, azokkal is kapcsolatban vagyok. A barátaimmal minden délután csoportos videochatet tartunk. A tesóm is egész nap tanul, készül az érettségire. Szerencsére mindenben tud segíteni, ha kérdésem van. Délelőtt anyukámé a nappali, az az ő home office-ja. Délután átalakul a nappali fitness teremmé, ahova „időpontot” kell foglalni   . Én 18:00-kor szoktam kezdeni, tesóm 19:00-tól, anyukám pedig 20:00-tól. Épp tegnap volt 2 hónapos a keresztszalag műtétem. Sajnos a gyógytorna is bezárt, de itthon minden nap dolgozom, hogy mielőbb visszanyerjem az eredeti formámat.Nagyon hiányoznak a csapattársaim, szívesen ott lennek már velük a teremben. Bízom benne, hogy mielőbb le lehet már menni edzeni. Jó lenne, ha pár hét múlva, mikor elkezdhetem a futást, a játszóterek és a sportpályák.

– olvasható Dénes Dia beszámolója.

Hirdetés