Hirdetés
Magyarország

BEAC karanténblog Juhász Angélával:

:

Hirdetés

Az ELTE-BEAC Újbuda a hivatalos honlapján karanténblogot indított, melyben a klub játékosai számolnak be arról, hogy mivel töltik otthon a mindennapjaikat. Elsőként Juhász Angéla beszámolóját olvashatjuk.

Már több mint 10 napja vagyok itthon önkéntes házi karanténban, ugyanis szerintem ez a legjobb, amit mindenki tehet jelen helyzetben. Még nem teljesen fogtam fel, hogy nincs több edzés, meccs, suli beláthatatlan ideig, de természetesen az egészség mindennél fontosabb. Szerencsére könnyen el tudom foglalni magam, hiszem idén érettségizem (remélhetőleg ) ezáltal a nap nagy részében lefoglal a tanulás, de mindemellett próbálom a kondimat és a fittségemet fenntartani. Eljárok futni, erősítek és biciklizem itthon amennyit csak tudok. Egyszóval, próbálom kitölteni az űrt, ami keletkezett az életemben. A természetemből adódóan igyekszem a dolgok pozitív oldalát nézni az ilyen helyzetekben, például, hogy a családdal több időt lehet most együtt tölteni vagy hogy jobban tudunk koncentrálni magunkra és picit relaxálni. A barátaimmal ugyanúgy tudom tartani a kapcsolatot, nap mint nap beszélünk videochaten és együtt próbáljuk átvészelni ezt az időszakot.

Szombaton ünnepeltem a 19.születésnapomat a szűk családdal. Reggelire meglepett anyukám a kedvenc édességemmel (minipalacsinta nutellával, gyümölcsökkel). A családom egész nap leste minden kívánságomat és próbálták kihozni a maximumot az otthoni szülinapomból. Hozzátenném, hála érte, csodásan telt a napom így is.

Az iskolák bezárása után rákényszerültünk a teljesen egyedüli, itthoni tanulásra, amitől kicsit tartottam, de végülis jól meg tudta oldani a helyzetet az iskolám. Sok beadandót kapunk, emellett vannak videochates óráim is.

Összességében nagyon hiányzik a csapat, az edzések, a meccsek, de ez a legfontosabb most, hogy maradjunk otthon és ne veszélyeztessük se a saját, se a másik egészségét!

– olvasható Juhász Angéla beszámolója az ELTE-BEAC Újbuda hivatalos honlapján.

Fotó: Girgász Péter – ELTE-BEAC Újbuda

Hirdetés