Hirdetés
Magyarország

BEAC karanténblog: Laklóth Anna számolt be mindennapjairól:

:

Hirdetés

Az ELTE-BEAC Újbuda “karaténblogot” indított, melyben a játékosok számolnak be a mindennapjaikról. Az újabb epizódban Laklóth Anna osztotta meg gondolatait arról, hogy a legutóbbi bejelentkezése óta mivel töltötte idejét.

Egy hónap telt el az első bejelentkezésem óta. A napjaim hozzávetőleg ugyanúgy teltek az elmúlt egy hónapban is, talán a konyhában sürgölődés területén esett vissza a kezdeti lendületem, ehhez azért az is nagyban hozzájárul, hogy Édesanyámhoz szoktunk átjárni és ahogy az lenni szokott, Mamszika konyhájában mindig akad finomság a számunkra még elvitelre is :). Ami még változás az első hetekhez képest, hogy elkezdtem a környéken “szaladgálni”.

Igyekszem heti 3-4 alkalommal 7 km-t futni, emellett heti 3 Rubint Réka torna és ha még van kedv vagy energia akkor egy kis “karanténtréning”, amiből az előző bejelentkezés alkalmával már mutattam kis ízelítőt. Ezúttal egy “Rékás” videót hoztam Nektek, ahol azt is láthatjátok, hogyan tudja mindenki egy időben megtalálni a saját kedvének megfelelő szórakozást a nappaliban.

Mindenkinek sok erőt küldök aki, kicsit nehezebben bírja a jelenlegi helyzetet, plusz sok sikert az érettségizőknek!!

fogalmaz a klub honlapján olvasható beszámolójában Laklóth Anna.

 

Hirdetés