Hirdetés
Magyarország

BEAC karanténblog: Laufer Gabriella számolt be mindennapjairól:

:

Hirdetés

Az ELTE-BEAC Újbuda “karaténblogot” indított, melyben a játékosok számolnak be a mindennapjaikról. Az újabb epizódban Laufer Gabriella osztotta meg gondolatait arról, hogy a legutóbbi bejelentkezése óta mivel töltötte idejét.

Már 2 hónapja vagyok itthon, Székesfehérváron és most kezdtem el igazán értékelni az itthon meglévő dolgokat: amikor kinyitom az ablakomat, akkor a madarak csicsergését hallom, nem az autók száguldásának hangját és nem is a vonat dudálását és ez nagyon kellemes érzéssel tölt el.

Bár itthon vagyok, bezárva, de azért az edzés továbbra is része az életemnek. Szerintem 10 évesen futottam ennyi hosszútávot utoljára, mint most, amikor még öttusáztam, még mielőtt elkezdtem volna kosarazni. Eddig nem nagyon szerettem futni, de a bezártság ezt is megszerettette velem – a fehérvári sportközpont mögött van egy kis erdő, ahol futni szoktam. Bár a jobb kosárlabda pályák még 18-ig le vannak zárva, de szerencsémre van a közelben egy iskola, ahova be lehet menni és a pálya is egész jó (kiskoromban is mindig ide jártam le kosarazni), oda szoktam lejárni pár barátommal. Illetve volt csapattársaimmal összefogva videóhíváson keresztül együtt erősítünk.

Jól megtudta oldani az iskolánk a távoktatást: előre felveszik a tanárok videóra az anyagot, amit feltöltenek, így szerencsére nem kell korán, ébresztőre kelnem. Általában kora délután szoktam leülni tanulni, megnézni ezeket a videókat, feladatokat, beadandókat megcsinálni. Hamarosan a vizsgaidőszak is kezdetét veszi, sok vizsgám lesz online formában, így most még jobban a tanulásra koncentrálok.

Mostanában nagyon sok videójátékot akciósan be lehet szerezni, így meg is vettem az NBA 2K20-at pár hete   Szabadidőmben ezzel játszom, vagy sorozatokat nézek: elkezdtem nézni a „The last dance”-t, ami Michael Jordan-ről és a Chicago Bulls-ról szól, érthető módon ez az új kedvenc sorozatom, amitől még több motivációm lesz. Minden héten ki jön 2 új rész, amit hétfőn szoktam megnézni, utána rengeteg kedvvel, erővel és motivációval megyek le edzeni egy keményet.

Nemrég a tiktok videók gyártásába is belekezdtem, amit leginkább saját magam szórakoztatása miatt csinálok. Egy héttel az első videóm elkészítése előtt még azt mondtam, hogy én soha nem fogok tiktok videókat csinálni, végül ehhez is kedvet kaptam.

Ugyan a családom, legtöbb barátom közelében vagyok, de továbbra is telefonon keresztül tartjuk csak a kapcsolatot a helyzet miatt. Családtagjaim, barátaim, csapattársaim, a rendes edzések mind nagyon hiányoznak, de még egy ideig itthon a legbiztonságosabb. Remélem hamarosan minden visszaáll a régi kerékvágásba és a csapattal is belevághatunk a következő szezonra való felkészülésre.

– fogalmazott Laufer Gabriella az ELTE-BEAC Újbuda hivatalos honlapján.

Fotó: ELTE-BEAC Újbuda

Hirdetés