Hirdetés
Magyarország

BEAC karanténblog: Mérész Beatrix számolt be mindennapjairól:

:

Hirdetés

Az ELTE-BEAC Újbuda “karaténblogot” indított, melyben a játékosok számolnak be a mindennapjaikról. Az újabb epizódban Mérész Beatrix osztotta meg gondolatait.

Már több mint egy hónapja hazajöttem Kecskemétre, ahol önkéntes karanténban vagyunk. Az elején nehéz volt megszokni, hogy nincsenek edzések, viszont így most sokkal több időt tölthetek a családommal, mint egész évben. Az iskolai élet nem állt meg, hiszen folytatódik az online oktatás, amiről úgy gondolom, hogy nálunk sikerült olyan megoldásokat találni, amik könnyebbé teszik az itthoni tanulást.

A napjaimat általában tanulás és edzés teszi ki. Minden nap megcsinálom az aznapi edzésprogramot, mellette elmegyek futni vagy a családdal biciklizni, hogy ne essek ki a megszokott ritmusból és most több időm van a kondimat is fejleszteni. A húgommal rendszeresen szoktunk sütni valamit, de a legnagyobb kedvenc mostanában a cukormázas fánk. Sikerült bepótolnom a sorozataim néhány részének lemaradását, és sajnos már be is fejeztem őket, úgyhogy ideje újakat keresni. Remélem, mindenki megtalálja ebben az otthon maradásban azokat a dolgokat, amikkel hasznosan és kellemesen el tudja tölteni ezt az időt.

fogalmaz beszámolójában Mérész Beatrix az ELTE-BEAC Újbuda hivatalos honlapján.

Hirdetés