Hirdetés
Magyarország

BEAC karanténblog: Tóth Dorka számolt be mindennapjairól:

:

Hirdetés

Az ELTE-BEAC Újbuda honlapján rendszeresen olvashatunk “karaténblogot”, melyben a játékosok számolnak be a mindennapjaikról. Az újabb epizódban Tóth Dorka osztotta meg gondolatait.

A mindennapjai tevékenységeim alapvetően nem változtak meg, csak a legtöbb dolgot itthonról végzem. Az egyetemi tanulmányaimat úgy végzem, hogy megpróbálok minden online órába becsatlakozni, a beadandókat folyamatosan elkészítem, valamint a gazdasági nyelvvizsgára való készülés érdekében heti egyszer eljárok külön angolórára.

A sportolási lehetőségeim beszűkültek, rendszeresen járok, futni, kerékpározni, görkorcsolyázni, sétálni. Az erősítő feladatokat itthon végzem. A kisebbik húgom nemrég kezdett el bokszolni és megígérte, hogy az alap ütéseket megtanítja. Ezekből már tartottunk ízelítőt, készítettünk is egy videót erről nektek. A napi ritmusom megváltozott, sokáig vagyok esténként fent, olvasok vagy a barátaimmal beszélgetek, reggelenként viszont a megszokottnál sokkal tovább alszom. Újdonságként időnként besegítek a főzésben és a szüleimnek az online oktatásban.

– fogalmazott Tóth Dorka a klub honlapján.

Fotó: ELTE-BEAC Újbuda / Girgász Péter

Hirdetés