Hirdetés
Magyarország

BEAC karanténblog: Vincze Virág számolt be mindennapjairól:

:

Hirdetés

Az ELTE-BEAC Újbuda “karaténblogot” indított, melyben a játékosok számolnak be a mindennapjaikról. Az újabb epizódban Vincze Virág osztotta meg gondolatait.

Már több mint egy hónapja, hogy hazaköltöztem Zalaegerszegre. Nagyon furcsa újra itthon lenni ennyi időt. Nem vagyok hozzászokva. Persze nagyon örülök, hogy többet lehetek a családommal, de azt hiszem mind tudjuk, hogy ennek megvannak a hátrányai is.

Hiányzik Budapest, a csapat, a barátaim, és főleg a kosárlabda. Azt nem mondhatom, hogy unatkozom itthon, hiszen tulajdonképpen ugyanazt csinálom, mint eddig, csak most otthonról. A cég, ahol dolgozom, megoldotta, hogy online tudjuk folytatni a munkát, úgyhogy ezzel nincs probléma. A távoktatás  az egyetemen is szinte gördülékenyen megy, szóval óráim is ugyanúgy vannak. Kényelem szempontjából előnyös a helyzet, de a személyesség mindkét téren kicsit elveszik. Lassan kezdődik a vizsgaidőszak is (hurrá), nagyon kíváncsi leszek ezekre az online vizsgákra, hogy hogyan fognak lezajlani.

Kevés olyan nap van, amikor egyáltalán nem mozdulok ki. Van mellettünk egy kis erdő, oda megyek mindig futni. Eddig még sosem jártam benne, mostanra viszont szinte már az összes bokrot ismerem, annyit futottam arra. A legjobb ebben az időszakban, hogy rengeteg új helyet fedeztem fel a város környékén, gyönyörű tájképpel és kilátással, amiről eddig fogalmam sem volt. Többet biciklizek és túrázok, leginkább ezek tudnak a jelenlegi helyzetben kikapcsolni egy kicsit. A kosár hiányzik a legjobban, keveset fogtam labdát az elmúlt időszakban, hiszen a pályákat többnyire lezárták a környéken

olvasható Vincze Virág beszámolója.

Hirdetés