Hirdetés
Archivum

Becky Hammon kimerültség miatt távozott Valenciából:

:

Hirdetés

Nagy meglepetésként érte a spanyol kosaras közvéleményt, hogy Becky Hammon távozott a Ros Casares Valencia együttesétõl. Az amerikai világsztár az EuroLiga rájátszásának elsõ körét követõen bontott szerzõdést a spanyol listavezetõvel. Ekkor azonban az okokról egyik fél sem beszélt.

Hammon a napokban a hivatalos honlapján adott ki egy közleményt a spanyolországi idõkrõl. Ebben a WNBA-ben a San Antonio Silver Stars együttesét erõsítõ klasszis kimerültségre hivatkozott és hangsúlyozta: benne foglaltatott a szerzõdésében egy olyan pont, hogy az EuroLiga rájátszásának elsõ körét követõen szabadon távozhat. A NBA All-Star gálán a hírességek találkozóján is fellépõ népszerû kosaras számára az egészsége mindennél fontosabb és közleményébõl kiderül besokallt a sok utazástól. A WNBA elõtt mindenképpen pihenésre van szüksége.

Hammon udvariasan kitért rá: nagyon sajnálja azt a helyzetet, hogy december utolsó napjaiban a szezon végéig elkötelezte magát a spanyolokhoz, majd mégis a távozás mellett döntött. Az amerikai természetesen hangsúlyozta: szerette Valenciát és hiányozni fognak társai, akikkel remek közösséget alkottak.

Hirdetés