Hirdetés
Archivum

Becky Hammon újabb orosz kalandba kezdhet:

:

Hirdetés

Az egyik moszkvai sportlap kedden megszellõztette, hogy Becky Hammon a következõ évadban a Szpartak Moszkva együttesét erõsíti.

A lap értesülései szerint a 34 éves irányító szóban már elkötelezte magát az idei EuroLiga másodikjához és néhány részlet tisztaázása után hamarosan a szerzõdését is aláírhatja. Az orosz útlevéllel is rendelkezõ klasszis a szintén orosz papírokkal is bíró Epiphanny Prince-t váltja, aki a Galatasaray együtteséhez szerzõdött.

Hammon a WNBA-ben a San Antonio Silver Stars játékosa, melynek színeiben az idén eddig 9 mérkõzésen 17.3 pont és 6.7 gólpassz az átlaga. A kiváló irányító az elmúlt szezonban Európában a Negyezsda Orenburg alakulatát erõsítette, de a klub télen szerzõdést bontott vele, miután sérülések hátráltatták és a játékával sem voltak megelégedve.

Az orosz nõi kosárlabdázáshoz kapcsolódó hír, hogy Ilona Korstin a Besiktas együttesébe szerzõdött. A Szpartak Moszvától távozó játékosról már az Európa Bajnokság elején tudni lehetett, hogy Törökországban folytatja pályafutását, de az igazolás a napokban került bejelentésre.

Hirdetés