Hirdetés
Magyarország

Az utolsó mérkőzést vívja a szezonban a BEAC és a Cegléd:

:

Hirdetés

Szerdán 19 órától az alsóházi rájátszásban egy mérkőzést bonyolítanak le. Ezen az ELTE-BEAC Újbuda a VBW CEKK Cegléd csapatát fogadja. Mindkét együttes számára az évad utolsó meccse következik. A helyezések szempontjából nincs tét, már korábban eldőlt, hogy a Cegléd a 9., a BEAC a 10. pozícióban zár.

Mindkét csapat kerete változott áprilisban. A BEAC mindkét megmaradt légiósától megvált és magyar kerettel fejezi be az évet. Kozármislenyben és Zalaegerszegen is tudott így nyerni. A Cegléd Mariona Ortiz és Tinara Moore szolgálatait köszönte meg. Katerina Sotiriou és Dominique McBryde áll rendelkezésre a légiósai közül.

Az elmúlt fordulóban – már szintén minden tét nélkül – a BEAC 85-63-ra nyert Zalaegerszegen, ahol a negyedik negyedre erősített és azt 24-9-re megnyerve bebiztosította be a sikert. A Cegléd 57-54-re alulmaradt a PINKK csapatával szemben. Valamivel a PINKK talált több motivációt a mérkőzésen és döntő pillanatokban pontosabbnak bizonyult. Ezúttal is az lesz a döntő, hogy melyik közösség tud több energiát, mentális erőt és koncentrációt beletenni az estébe.

ÉLŐ KÖZVETÍTÉS ITT

Fotó: Girgász Péter / ELTE-BEAC Újbuda

Hirdetés