Hirdetés
Magyarország

Befejeződik a play-out párharca – edzői nyilatkozatok:

:

Hirdetés

A szerdai napon véget ér a Tippmix Női NBI.A play-out küzdelme, kiderül, hogy a BKG-PRIMA NATURA Szigetszentmiklós vagy a VBW CEKK Cegléd csípi el a kilencedik helyet. Az alábbiakban a mérkőzés előtti edzői nyilatkozatok olvashatók.

BKG-PRIMA NATURA Szigetszentmiklós – VBW CEKK Cegléd   18:00 /
Szigetszentmiklósi Városi Sport- és Rendezvénycsarnok

Riskó Dávid (vezetőedző, BKG-PRIMA NATURA Szigetszentmiklós): “Borzasztó hozzáállással álltunk neki az előző mérkőzésnek, azt hittük, hogy már megnyertük a csatát, de ez közel se volt így. Ugyanaz történt, mint az első mérkőzésen, csak most a másik oldalról. Az utolsó összecsapás csak azon fog múlni, hogy melyik csapat akarja jobban és ki képes több küzdést beletenni az elejétől a végéig. Szerdán 40 perc lesz az élet, és nekünk életben kell maradni.”

Földi Attila (vezetőedző, VBW CEKK Cegléd): “Nagyon boldogok vagyunk, hogy szombaton sikerült megnyerni a mérkőzést, de nyilvánvalóan tisztában vagyunk vele, hogy más egy hazai pályán lejátszott meccs és más idegenben. Ezt a hangulatot, amiben most vagyunk, megpróbáljuk átmenteni szerdára, és biztos, hogy mindent meg fogunk tenni, a végső sípszóig fogunk harcolni. Remélem, hogy ez elég lesz ahhoz, hogy behúzzuk a győzelmet, de ahogy azt már a győztes meccs után is mondtam, a legfontosabb az, hogy a mérkőzés után mindannyian azt érezzük, hogy a maximumot kiadtuk magunkból, és bízunk abban, hogy ez meghozza a várt sikert.”

 

Hirdetés