Hirdetés
Archivum

Belgrádban dolgozik a szerb válogatott:

:

Hirdetés

Az Európa-bajnokság társ-házigazdája Szerbia a héten immár áttette székhelyét Zlatibor városából Belgrádba. Továbbra is kedvezõ hírek érkeznek a csapatuktól.

Fotó: KSS.rs

Fotó: KSS.rs

A szerb válogatott felkészülésében a hangsúlyok az erõnléti edzésekrõl egyre inkább átkerülnek a taktikai elemekre, a támadás és védekezésbeli variációkra. “Minden idõk legkeményebb edzõtábora volt a zlatibori.” – fogalmazott a szövetségük honlapjának Sasa Cado, akihez Maja Miljkovic így csatlakozott: “Még messze vagyunk attól, amit a hátralévõ 20 napban a rajtig el szeretnénk érni. Tudjuk mit kell tenni. Nagyszerû a hangulat, mindenki teszi a dolgát. Tisztában vagyunk azzal, hogy minden alapot ezek a napok határoznak meg.”

Az eddig ismert problémákon túl nincs további sérült. Nevena Jovanovic emellett a csapategységet méltatta az elsõ belgrádi edzés után. A szerb csapatban Jovanovic mellett az elmúlt évadot hazánkban töltõ játékosok közül Sara Krnjiæ, Jovana Popoviæ, Aleksandra Crvendakiæ és Maja ©koriæ kapott lehetõséget. Az immár édesanyaként Sopronba visszatérõ Jelena Milovanovicot pedig olyan szemmel figyelhetjük, hogy miként tudja visszanyerni a formáját.

Fotó: KSS.rs

Hirdetés