Hirdetés
Archivum

Belgrádban meglátogatta Natasa Kovacevicet a gyõri csapat:

:

Hirdetés

Szerdán meglátogatta Belgrádban Natasa Kovacevicet a gyõri csapat. A magyar együttes ezt követõen a Crvena Zvezda ellen vívott barátságos mérkõzést, ahol a természetesen a busztragédia után hatalmas akaraterõvel lábadozó játékos volt a középpontban.

Fotó: Telegraf.rs

Fotó: Telegraf.rs

Szinte telt ház fogadta a csapatokat a Crvena Zvezda kisebb csarnokában. A hatalmas médiaérdeklõdés mellett számtalan ismert személyiség is helyet foglalt a leletón. Ott volt a korábbi szerb világsztárok közül Dejan Bodiroga vagy éppen a Crvena Zvezda férfi csapatának jelenlegi legjobbjai. Több szerb politikus és sportvezetõ is a helyszínen tekintette meg a találkozót.

A csapatok bemutatása után a pálya közepére szólították Natasa Kovacevicet, akit elõbb Fûzy András a gyõri klub társadalmi elnöke köszöntött egy mezzel. Ezt követõen pedig a Crvena Zvezda képviselõi érkeztek, szintén egy mezzel, melyet a férfi csapat mind a 16 tagja aláírt. A gyõri lányok ekkor nyújtották át azokat a plüssfigurákat, amiket a szurkolók a Jekatyerinburg elleni összecsapáson dobáltak a pályára.

A folytatásban Natasa Kovacevic édesapja ragadta magához a szót, aki megköszönte a rengeteg segítséget, amit a család eddig kapott. Kovacevic is beszélt volna a tervek szerint, de ebben a helyzetben a család egyik barátja tolmácsolta a szavait. Kovacevic üzenete arra épült, hogy ez a találkozó nem valaminek a vége, hanem egy egészen újnak a kezdete.

Fotó: kkcrvenazvezda.rs

Fotó: kkcrvenazvezda.rs

A mérkõzés teljesen másodlagos volt, de végül a gyõriek 73-71-es gyõzelmet arattak. Ivanoviæ és Tinkl 20-20 pontig jutott. Ennek az estének az igazi nyertese azonban Natasa Kovacevic, akit példátlan szeretet fogadott. Bízzunk benne, hogy az itt szerzett élmények a rehabilitáció legnehezebb periódusain is átsegítik és a lehetõségekhez képest egy olyan életet tud élni, melyben megtalálja boldogságát.
 

VIDEÓ: Életképek a mérkõzésrõl

Hirdetés