Hirdetés
Magyarország

Bemutatkozhat a kényszerszünet után a Győr:

:

Hirdetés

Szombaton 17 órától az Atomerőmű KSC Szekszárd otthonában ismét pályára léphet az UNI-Győr – MÉLY-ÚT.

A győri csapat legutóbb október 7-én Sopronban játszott bajnoki mérkőzést. A győriek kerete a szombati találkozón nem lesz teljes, viszont bemutatkozhat a csapatban Beatrice Mompremier. A remek adottságokkal rendelkező center a Connecticut Sun csapatával a WNBA elődöntőjéig menetelt, ahol szeptember 30-án lépett utoljára pályára.

Hosszabb kényszerpihenő után térünk vissza a pályára. Ez a mostani találkozó rávezető, ritmusba hozó lesz, igazán nyugodtan kosárlabdázhatunk, mert nem mi vagyunk az esélyesek, főleg tartalékosan. A bő egyhetes karatén alatt jobbára otthoni munkát tudtak csak végezni a lányok, ami azért meg is látszik, fizikálisan és taktikailag kicsit ismételni kellett az elmúlt néhány edzés során, hogy kicsit formába kerüljünk. Az biztos, a támadáson és a védekezésen is pontosítani kell, és kulcskérdés lesz, a Szekszárddal mennyire tudjuk felvenni a kontaktust védekezésben. A meccs megmutatja, hova tudtunk visszatérni, illetve nagyon erős ellenféllel szemben látjuk azt is, hol tart új játékosunk, Beatrice Mompremier beépítése.

nyilatkozta a győri klub honlapján Iványi Dalma.

A két csapat a Sió Kupán találkozott, akkor 74-68-as szekszárdi siker született. Mivel ezúttal más felállásban láthatjuk a feleket, így abból messzemenő következtetést nem lehet levonni.

Fotó: gyorikosar.hu

Hirdetés