Hirdetés
Európa

Bemutatkozhat a Lyon a francia bajnokságban:

:

Hirdetés

Több, mint egy hónappal később, mint tervezték, de szombaton megvívhatja első tétmérkőzését a 2020/2021-es évadban a Lyon.

Mint ismert, a csapatuk szeptember 18-án a Francia Kupa döntőjével kezdte volna a szezont. Akkor már nem léptek pályára és tétmeccset azóta sem játszhattak. A klubnál felütötte a fejét a koronavírus és nem tudták teljesíteni a bemutatkozáshoz szükséges negatív teszteket.

A Lyon minap adott ki közleményt arról, hogy a hétfőn elvégzett tesztek minden játékosnál és stábtagnál negatív eredményt hoztak. A csapatuk szombaton a Charleville-Mézières ellen megvívhatja első tétmérkőzését.

Mivel esti kijárási korlátozások vannak életben Lyonban, így a találkozót szombaton 17 órára hozták előre, hogy a szurkolók – a hatályos biztonsági intézkedések betartása mellett – helyszínen láthassák kedvenceiket.

Nagyon sűrű program vár a Lyon-ra, mivel a szombati debütálás után a válogatott szünetig még négy meccsük lesz. Október 28-án a Bourges, október 31-én a Villeneuve d’Ascq, november 3-án a Nantes, november 7-én a Lattes Montpellier alakulatával mérkőznek.

Fotó: ldlcasvelfeminin.com

Hirdetés