Hirdetés
Archivum

Bemutatkoznak a kadett döntõ csapatai:

:

Hirdetés

Csütörtökön kezdetét veszi a Nemzeti Leány Kadett Bajnokság “A” döntõje a BEAC-Újbuda rendezésében a Gabányi Sportcsarnokban. Az eseményhez részletes beharangozót már közöltünk. Az alábbiakban ismerkedjünk meg a döntõ csapataival.

A-csoport

Csata DSE

7 Pánczél Ilona
12 Dénes Anna
13 Rakita Lili
16 Krasovec Lili
23 Telegdy Zsófia
24 Boros Júlia
30 Madár Eszter
40 Farkas Szonja
44 Tóth Fruzsina
42 Toman Petra
47 Lengyel Boróka
99 Gelei Karola

Tursicsné Iván Krisztina: Izgalmas csoportmeccsek után szeretnénk eljutni a döntõig.

DVTK Akadémia „A”

10 Peitl Fruzsina
20 Szegeczki Nóra
21 Juhász Réka
23 Bacsó Zsófia
26 Suhajda Vanda
27 Vég-Dudás Anna
28 Tõzsér Virág
30 Ocsenás Flóra
33 Kababik Bianka
34 Simon Virág
36 Pomázi Dalma

Magyar Gergely: Augusztus óta hosszú, és göröngyös utat jártunk be, míg elértünk ide. Azóta igazi csapattá kovácsolódott a társaság, tudnak együtt, és egymásért küzdeni a lányok. Sok dologról lemondtak, és alárendelték a munkának, de ennek lett is eredménye. Sokat fejlõdtek és “értek” emberileg, és a kosárlabda tudást is tekintve. Hiszek bennük, és tudom, hogy ezt képesek lesznek az országos döntõben is megmutatni! Köszönet mindenkinek, aki segítette a munkánkat, a vezetõktõl kezdve, az edzõkön keresztül a technikai személyzetig, és persze a szülõknek is hálásak vagyunk a sok áldozatért. Sok sikert kívánok minden csapatnak, hajrá Diósgyõr!

Kosárlabda Akadémia Pécs „A”

4 Heckenberger Hédi
5 Fekete Fruzsina
6 Laczkó Sára
7 Koltai Anna
10 Kiss Viktória
12 Selcova Ilina
13 Vojinovic Milica
14 Radakovic Ina
15 Lauer Vanessza
16 Csényi Anna
17 Heinek Kata
18 Solymosi Panna
19 Drávecz Boróka

Ninkovic Marija: Azzal, hogy ebben a szezonban bekerültünk az országos döntõ legjobb nyolc csapata közé, teljesítettük a kitûzött célunkat. A végleges cél azonban, hogy a játékosaink napról-napra technikailag és taktikailag is képzettebbek legyenek, valamint évek múltán a felnõtt csapat és a magyar válogatott meghatározó játékosaiként léphessenek pályára.  A nyolcas döntõben nem mi vagyunk az esélyesek, de semmiképpen sem vagyunk az a csapat, aki megelégszik magával a döntõbe kerüléssel. Minden mérkõzésen koncentráltan szeretnénk játszani és a lehetõ legtöbbet és legjobbat kiadni magunkból. A csapatoknak sok sikert, sportszerû és sérülésmentes játékot kívánok.

Bajai NKK

4 Mityók Hanna
6 Viszmeg Viktória
7 Németi Dana
8 Schubert Luca
9 Tamás Gréta
10 Pálfi Tímea
12 Pálfi Ágnes
13 Rybárik Zsófia
15 Kovács Dóra
16 Péter Zsófia
18 Szabó Dóra
21 Szakony Kata

Csányi Tamás: Nagy sikerként értékelem,hogy fiatal csapatként a nyolcas döntõben szerepelhetünk. Teher nélkül, felszabadultan játszhatunk. Szeretnénk jó mérkõzéseket játszani és minél jobban megnehezíteni az ellenfeleink dolgát. Minden csapatnak sérülésmentes, sportszerû küzdelmet kívánok!

B-csoport

Vasas Akadémia „A”

4 Boros Lola
5 Mányoky Réka
6 Vigh Bernadett
7 Dúl Terka
8 Siklós Dorottya
9 Mudra Viola
10 Szerencsés Tamara
11 Altmann Anna
12 Kuncz Petra
13 Dombai Réka
14 Rajaram Carmel
15 Nagy Lili
16 Kun Rita
19 Tóth Fruzsina
21 Pintye Petra
22 Keszy-Harmath Sára
23 Sitku Zsuzsanna

Deák Éva: Nagy izgalommal várjuk a kadett bajnokság döntõjét. Szeretnénk jó mérkõzéseket játszani, és minél eredményesebbek lenni. Reméljük sikerül az év során elvégzett munkánkat érmes helyezésre váltani. Jó versenyzést, jó játékot és sérülésmentes mérkõzéseket kívánunk minden csapatnak!

KSC Szekszárd

3 Lipovszky Fanni
4 Andi Hanna
7 Marsai Dóra
8 Renczes Rebeka
10 Vincze Nikolett
11 Dér Vanda
13 Miklós Melinda
25 Tamás-Nagy Eszter
30 Viszmeg Míra
35 Németh Lili
42 Renkus Eugénia
44 Istókovics Adél
66 Holcz Rebeka
99 Sinka Noémi

Harsányi Mária: Ez a csapatom egész évben keményen és sokat dolgozott, ezért nagyon bízom bennük, illetve abban, hogy a befektetett munka eredménye meg is fog mutatkozni a döntõben. Bár tudom, kiegyenlítettebb lett a mezõny, de el szeretnénk jutni az elsõ négy hely valamelyikére – és így szépen búcsúzni az idei kadett bajnokságtól!

Soproni Darazsak Akadémia „A”

5 Farkas Fanni
6/14 Balogh Liza
8 Berki Georgina
10 Pfeiffer Virág
11 Dömötör Petra
13 Soós Dorina
15 Konkoly Nóra
21 Gottschling Petra
23 Deák Kíra
29 Urszta Sztella
41 Bella Málna
44 Karácsony Tamara

Horváth József: Meglehetõsen nehéz szezon végén vagyunk, de reméljük, hogy tudunk jó játékot produkálni! Örülök, hogy a BEAC rendezi a döntõt, itt mindig jól éreztük magunkat, minden csapatnak jó versenyzést kívánok!

BEAC Újbuda KA „A”

3 Somogyvári Dóra
4 Lénárd Adrienn
5 Horváth Patrícia
10 Németh Vera
14 Csernik Zita
15 Feinek Dorina
16 Simon Réka
22 Vári Anna
37 Darabos Sára
41 Benke Annamária
42 Darabos Vera
88 Galántai Alma

Vajda Anna: Nyilván nem mi vagyunk a döntõ esélyesei, de hiszek abban, hogy ki kell tûzni magunk elé a nagyobb célt ahhoz, hogy legrosszabb esetben olyat érjünk el, amivel mindenki elégedett. Hogy mit várunk a lányoktól? Azt, hogy legyen akármi is az eredmény, vezessünk 20 ponttal, vagy legyünk 42 pontos hátrányban, úgy hajtsunk minden pillanatban a pályán, ahogy ebben az évadban megtanultunk, hogy legyünk CSAPAT, élvezzék, hogy eljutottunk idáig, mert kõkeményen megdolgoztak érte! Azt már megtapasztalták, hogy a befektetett munka elõbb vagy utóbb valamilyen formában mindig megtérül.

Hirdetés