Hirdetés
Utánpótlás

Bemutatkozott a Csata junior csapata:

:

Hirdetés

Lejátszotta első felkészülési mérkőzését a Csata DSE junior csapata, keretében azokkal a játékosokkal, akik nem a felnőttekkel készülnek.

A klub honlapjának beszámolója kiemeli, hogy ebben a felállásban is sima, 35 pontos győzelmet arattak a Törekvés SE otthonában.Az első negyedben főleg azok játszottak, akikre várhatóan komoly szerep hárul majd a junior bajnokságban, míg a második negyedben a kadettek léptek pályára. Ekkor feljött a házigazda. A szünetben aztán keményebb hozzáállást kért Bódi Ferenc edző egy szemléletes “ne kamillázzatok már lányok” mondattal – fogalmaz a klub tudósítása, mely hangsúlyozza: a második félidőben beindult a Csata-henger. A végén 80-45 állt az eredményjelzőn.

A pontokat hivatalosan nem számolták, hiszen ahogy azt Bódi Ferenc a klub honlapjának elmondta: az edzésen gyakoroltakat akarták élesben kipróbálni. Ez nagyjából sikerült, a lányok ügyesen váltogatták a taktikai elemeket, különösen a letámadás ment jól. A centerjátékkal kevesebbet lehetett foglalkozni, miután a felnőttekkel készülő 6 játékos közül egyedül Strausz Edina lépett a pályára. Végül Bódi Ferenc elégedetten nyugtázta, hogy “a második játékrészben felpörögtek a lányok és sorra érték el a könnyű kosarakat”, de hármasokból sem volt hiány. Mindenki pályára lépett, hozzátett a győzelemhez és lemérhette, hogy hol tart a tudása. Ez pedig a járvány miatti hosszú kihagyás után több mint hasznos volt.

 

Hirdetés