Hirdetés
Archivum

Bemutatkozott a Work Force-DVTK:

:

Hirdetés

A diósgyõri nõi kosárlabdacsapat visszatért korábbi nevéhez és a bajnokságban, a Magyar Kupában, illetve hétvégén a Közép-Európa Liga (CEWL) négyes döntõjében Work Force-DVTK-ként szerepel – adta hirül a boon.hu.

A klub csütörtökön tartott sajtótájékoztatót, mely elõtt a Work Force-DKSK-Miskolc csapatát mûködtetõ cég ügyvezetõje és a DVTK NB I-es labdarúgócsapatát mûködtetõ gazdasági társaság többségi tulajdonosának, a Borsodsport Invest Kft.-nek a képviselõje, Sántha Gergely írt alá együttmûködési szerzõdést.

Az egyelõre nyárig tartó megállapodás értelmében a Diósgyõri FC Kft. – mely a DVTK név és címer használati jogával rendelkezik – hozzájárul, hogy a jövõben a nõi kosárlabdacsapatot mûködtetõ gazdasági társaság is használhassa a DVTK elnevezést. A kontraktus milliós nagyságrendû támogatást is hoz a nõi csapatnak.

Bár a szerzõdés nyárig szól, a sajtótájékoztatón a felek hitet tettek a hosszú távú közös munka mellett. Ez azt jelenti, hogy a jövõben a Leisztinger Tamás milliárdos érdekeltségébe tartozó Borsodsport Invest Kft. a nõi csapatot mûködtetõ gazdasági vállalkozásban is tulajdonrészt szerezhet.

Hirdetés