Hirdetés
Magyarország

Bemutatkozott az MTK-TFSE Piros csoportos csapata:

:

Hirdetés

Az ANB Piros csoportjának vasárnap játéknapján az MTK-TFSE csapata is lejátszotta első mérkőzését.

A két klub együttműködéséből ezúttal az ANB Piros csoportjában is egy rutinos együttes formálódott. A debütálás alkalmával 100-47-re verték a BEAC-Újbudát. Szeitl Vanessza 30, Karlócai Julianna és Dömötör Petra 14-14, míg Miháczi Diána 13 pontot szerzett.

Az MTK-TFSE keretének tagja Benke Sára is, aki tavaly októberben még az ELTE-BEAC Újbuda élvonalbeli csapatának játékosaként szenvedett elülső keresztszalag-szakadást és azóta tétmérkőzésen nem léphetett pályára.

Örülök, hogy végre mi is el tudtuk kezdeni a bajnokságot. Még az út elején járunk, sok munka vár ránk. A nagyon fiatal ellenfélnek további sok sikert kívánunk!

– nyilatkozta a hunbasket.hu összeállítása szerint a mérkőzést követően Hegedűs Péter, az MTK-TFSE vezetőedzője.

A BEAC-Újbuda a Piros csoportban egy fiatal csapatot versenyeztet. Ezen a délutánon három játékos (Csernik Zita, Hruby Lili, Németh Vera) is 9-9 pontot ért el. “Meglepett minket ez az agresszív játék. Idő kellett, hogy felvegyük a ritmust, de úgy gondolom, hogy fiatal csapatként sokat tudunk tanulni. Gratulálunk az MTK- TFSE csapatának.” – fogalmazott az összecsapást követően Horváth Bianka, a BEAC vezetőedzője.

Fotó: MTK.hu

 

 

Hirdetés